Golfles op Golfclub Capelle aan den IJssel

 

Wij bieden de volgende mogelijkheden om een volwaardig golfer te worden:

Golfles om kennis te maken

Leer de filosofie van "Happy Golf" en ervaar hoe leuk het is om de bal een aantal keer goed te raken.
 

Snel leren golfen in Capelle op golfbaan de Golf & Countryclub Capelle

Kennismakings arrangement ( 3 uur golfles, inclusief: clubs en ballen )

Snel de baan op met het kennismakings arrangement. U leert in 3 lessen de 3 basisprincipes van het golfen. U gaat de laatste golfles met de pro de baan in en krijgt uitleg over de etiquette. 

1 persoon €  160,- 

2 personen € 90,- p.p.

3 personen € 70,- p.p.
4 personen € 60,- p.p.

Daarna :

Stap 1: Baanperpermissie van de NGF, 6 golflessen van 1 uur.

Doelstelling van de golflessen:
De speler kan zelfstandig de grote baan lopen met een gemiddelde score van dubbel par. De speler weet aan het einde van de 6 golflessen de basis-principes van het: putten , chippen, pitchen, bunker en swing. Kernpunten zoals Grip, Oplijnen en Houding kan de speler zelf herhalen. De speler heeft kennis van de etiquette en eerste golfregels.
 

Stap 2: HCP 54 Golflessen (oude GVB) 10 golflessen

Doelstelling van de golflessen:
De speler kan zelfstandig de baan spelen met een gemiddelde score van 3 boven par.
De speler is in staat na 10 golflessen zelf routines in te bouwen en de techniek te herhalen van: lange puts, korte puts, chippen verschillende afstanden, pitchen, bunker, swing met korte en lange ijzers. Speler slaagt voor het regelexamen. Speler loopt in een golfles een handicap kaart (Qualifying Kaart) uitgaande van clubhandicap 54 en haalt minimaal 18 punten op een ronde van 9 holes.
 

Stap 3: Handicap 36 Golflessen

Doelstelling van de golflessen:
De speler kan zelfstandig de baan spelen met een gemiddelde score van 2 boven par. De speler is in staat na 10 lessen vaste routines in te bouwen. De speler kan de bal verder dan 100 meter en recht slaan. Onderdelen zoals: 2 puts op de green, chippen dichter bij de vlag. Tijdens een golfles is het doel: pitchen 70% goed, ijzers en fairwayhouten 70% goed. Course management en moeilijke liggingen.
 

Stap 4: HCP 28 Golflessen

Doelstelling van de golflessen:
Na het invullen van een intakeformulier met de pro een persoonlijk golflessen plan maken. Optimaliseren van goede fysieke voorbereiding. Optimaliseren van trainingsroutine. Leren verder slaan met een driver. Korte werk landingspunten, vlucht rol verhouding. Alle golfslagen 80% goed. Tijdens een golflesUphill en downhill beter beheersen.

Flightscope

Flightscope

Video V1 Systeem

Video V1 Systeem

 

NGF 9 stappenplan

Ga direct naar het 9 stappenplan9-stappenplan-naar-handicap-36-stap-3

De Plane Swing

Ga direct naar de Plane Swing